Oceń: (0) (0)

mas

, 2010-01-23 12:42:52, 2 odp
Tematy: mrożonkispożycie, bakterie

Czy mrożonki można spożywać na surowo?

Czy owoce wyjęte z zamrażalnika i rozmrożone można spożywać w stanie surowym? Wiele się mówi o obróbce cieplnej artykułów rozmrożonych w celu uniknięcia namnażania bakterii, tylko co z witaminami, które miały przetrwać w mrożonkach? Czy obróbka cieplna jest konieczna?

Odpowiedzi udzielone na to pytanie

5 minut temu


Oceń: (0) (0)

natalia946 2010-02-21 14:32:09

Jest konieczna . Inaczej zachorujesz .

Oceń: (0) (0)

Herr 2010-02-11 17:15:11

Nie słuchaj głupot, zamrożone owoce nie mają bakterii po to były w końcu zamrażane.

Zgłoś nadużycie

Dodaj odpowiedź do pytania

Teraz bez logowania

Zadaj własne pytanie

Teraz bez logowania

Inne pytania z tej kategorii

Czy ktoś z was jadł...

Autor: ba233, Odpowiedzi: 0

czy zamiast płatków...

Autor: Wiksa, Odpowiedzi: 0

Ile kabanosow mogę...

Autor: Kewo, Odpowiedzi: 2

Czy mrożonki można...

Autor: mas, Odpowiedzi: 2

Jak się przyrządza...

Autor: jasiek, Odpowiedzi: 1

Linki